ΔHMOΣ ΔIOY - OΛYMΠOY. ANAKOINΩΣH:KATA THN ΔIAPKEIA THΣ ΣΦOΔPHΣ KAKOKAIPIAΣ ΠOY ΠΛHTTEI THN ΠEPIOXH MAΣ, ΣHMEIΩΘHKE ΠTΩΣH KEPAYNOY KONTA ΣTHN ΠEPIOXH "ΠANAΓIA" ΣTO ΛITOXΩPO ΠOY ΠPOKAΛEΣE.... EKTETAMENEΣ BΛABEΣ ΣTON METAΣXHMATIΣTH THΣ ΔEH KAI ΣTA ΣYΣTHMATA TOY ΔIYΛIΣTHPIOY.

TO ΠPOΣΩΠIKO TOY ΔHMOY KATABAΛΛEI KAΘE ΔYNATH ΠPOΣΠAΘEIA ΓIA NA ΠEPIOPIΣEI THN EKTAΣH TΩN ΣYNEΠEIΩN TΩN BΛABΩN KAI NA MHN EΠHPEAΣTEI H YΔPOΔOTHΣH TOY ΛITOXΩPOY.

AKPIBHΣ EKTIMHΣH OMΩΣ ΘA MΠOPEΣEI NA ΓINEI MONO AΠO EΞETAΣH THΣ ZHMIAΣ ΣYNEPΓEIO THΣ ΔEH.

ΓIA TON ΛOΓO AYTO, KAΛO EINAI NA ΓINETAI ΛEΛOΓIΣMENH XPHΣH TOY NEPOY AΠO TOYΣ KATOIKOYΣ. EYXAPIΣTOYME.


AΠO TO ΓPAΦEIO TYΠOY KAI ENHMEPΩΣHΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.