Δυναμική συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. σε εκδήλωση ναυτιλίας στο Λονδίνο...
Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει δυναμικά στον κλάδο της ναυτιλίας, με την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων ....και με την συμμετοχή της στην Ένωση Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλίας HEMEXPO.
Ο κλάδος της ναυτιλίας – τονίζει η διοίκηση της εταιρείας – αποτελεί για την χώρα μας την κυριότερη πηγή εσόδων, αφού η χώρα μας βρίσκεται σε πλεονεκτική γεωγραφική θέση και η ελληνική ναυτιλία, έχοντας βαριά ιστορία, εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση διεθνώς ελέγχοντας το 20% του παγκοσμίου στόλου σε χωρητικότητα. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. θέλοντας να επεκτείνει τους ορίζοντές της, συμμετείχε, ως μέλος της HEMEXPO, στην εκδήλωση με θέμα: «Smart Ship Solutions & Technologies» της Lloyds Register Venue, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Μάιο του 2018. Στην εκδήλωση ο Υπεύθυνος Μηχανικός Πωλήσεων Ναυτιλίας, κ. Γρηγόρης Καπάτος, παρουσίασε καινοτόμες λύσεις διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης με συστήματα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. για μεγάλα πλοία. Η παρουσίαση απευθύνθηκε σε μέλη της Ένωσης Ελλήνων Μηχανικών Μ. Βρετανίας (Hellenic Engineers Society of Great Britain), από την οποία συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον 30 μηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων.

“Τα προιόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι σχεδιασμένα με υψηλή ποιότητα και καινοτομία και διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ώστε να επανδρώσουν με πλήρη ασφάλεια μικρά και μεγάλα πλοία. Πιο συγκεκριμένα, μία γκάμα φωτιστικών της O.E. για τη ναυτιλία, είναι πιστοποιημένα με Lloyd’s Register Type Approval, τα ολοκληρωμένα συστήματα πυρανίχνευσης είναι πιστοποιημένα με Lloyd’s Register Type Approval και με πιστοποιητικό εξέτασης τύπου (Module B), σύμφωνα με την οδηγία για τον εξοπλισμό πλοίων 2014/90/EU (MED). Τέλος, η εταιρεία μας προτάθηκε για την απόκτηση του πιστοποιητικού Module D που θα ολοκληρώσει τις πιστοποιήσεις σύμφωνα με την οδηγία 2014/90/EU και θα μας δώσει την δυνατότητα να βάλουμε το wheel mark (τιμονάκι) στα προϊόντα μας. Για ακόμη μια φορά το μήνυμα «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα» μεταβιβάστηκε με επιτυχία εκτός συνόρων, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους”, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας./thesseconomy.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.