Ελβετικές πατάτες ροστί





Υλικά


4 μεγάλες πατάτες
9 λωρίδες μπέικον
1 κρεμμύδι
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες μας αφού πρώτα τις βράσουμε και στη συνέχεια τις περνάμε από τον χοντρό τρίφτη του τυριού.
Τις αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο και εν τω μεταξύ βάζουμε να κάψει το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε κρεμμύδι και το μπέικον να σοταριστούν ελαφρά.

Βάζουμε τις τριμμένες πατάτες και ανακατεύουμε προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Πιέζουμε με μία σπάτουλα το μείγμα και μετά από 10 λεπτά το βγάζουμε σε ένα πιάτο, βάζουμε βούτυρο στο τηγάνι μας και ξαναβάζουμε το μείγμα μας από την άλλη πλευρά για άλλα δέκα λεπτά.


govastileto
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.