Το… βασίλειο της Μυκόνου! 250 ευρώ για κλειδαρά και 10 ευρώ η μπάλα του παγωτού!
Φωτιά και λάβρα και απευθυνόμενη σε συγκεκριμένα… πορτοφόλια αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά η Μύκονος. Οι τιμές για το… βασίλειο της Μυκόνου όπως αποκαλείται από πολλούς πραγματικά έχουν ξεφύγει και δεν αφορούν μόνο τα πολυτελή μαγαζιά στις διάσημες παραλίες του νησιού.


Αλλά μαγαζιά και καταστήματα που βρίσκονται σε λιγότερο προβεβλημένα σημεία και σε θεωρητικά πιο φθηνά εν συγκρίσει με αυτά του κέντρου της Χώρας.

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα των τελευταίων ημερών απλά επιβεβαιώνουν τα προαναφερθέντα και αποδεικνύουν το ύψος της αισχροκέρδειας που επικρατεί στη Μύκονο.

Το ένα αφορά μια μπάλα παγωτό την οποία αγόρασε ένας τουρίστας και κόστισε 10 ευρώ (!|), όσο δηλαδή περίπου κάνει το ένα κιλό.

Το δεύτερο εξωφρενικό παράδειγμα αφορά το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει ένας Ελληνας που για κακή του τύχη κλειδώθηκε εκτός σπιτιού.

Ο κλειδαράς τον χρέωσε 250 ευρώ για τις υπηρεσίες του και ο νεαρός άνδρας που βρέθηκε στο νησί σαν τουρίστας θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα ξανακάνει το ίδιο… λάθος!


Πηγή: soccerplus.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.