5ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Δήμου Κατερίνης: «Χορεύοντας μουσικές του κόσμου» στην Ολυμπιακή Ακτή

Στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής, μεταφέρθηκε (χθες) το βράδυ της Κυριακής 08 Ιουλίου, το εορταστικό σκηνικό του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης, το οποίο με εξαιρετική επιτυχία διοργάνωσαν και φέτος, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).

Μετά την παρέλαση των σχημάτων στους δρόμους του οικισμού, πλήθος κόσμου απόλαυσε τα μουσικοχορευτικά σχημάτων των εξής χωρών: Βουλγαρίας, Ισραήλ, Μεξικού, Πολωνίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας, Ουκρανίας, Πολωνίας, Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και τους αυθεντικούς ποντιακούς χορούς, που παρουσίασε τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδηροδρομικού Σταθμού.Συμβολικά αναμνηστικά δώρα δόθηκαν στις αποστολές από εκπροσώπους των διοργανωτών, οι οποίοι ευχαρίστησαν τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, τον Ερυθρό Σταυρό, όλους τους εθελοντές και συντελεστές, που συνέβαλαν στην επιτυχία του διημέρου.

Και οι δύο ημέρες του Φεστιβάλ ολοκληρώθηκαν με τον κόσμο και τα μουσικά σχήματα να γίνονται ένα επί σκηνής και να αποδεικνύουν έμπρακτα ότι τα δρώμενα του λαϊκού πολιτισμού προωθούν τις σχέσεις ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας των λαών.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.