9η ΕΒΕΠ-ΚΜ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...

Ανοίγει τις πύλες της από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 03 Οκτωβρίου
- Έκπτωση 10 % για κράτηση του χώρου έως 31/7/2018 ....Η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 αποτελεί την κορυφαία εκθεσιακή επιχειρηματική δραστηριότητα όχι μόνο της Πιερίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχεδιάστηκε με στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών για τις επιχειρήσεις.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν με τον καλύτερο τρόπο σε μια διοργάνωση που χρόνο με το χρόνο κερδίζει τις εντυπώσεις και στέφεται με επιτυχία, τόσο από πλευράς διοργάνωσης και προβολής όσο και από την υψηλή επισκεψιμότητα που σημειώνει.

Για ακόμη μια φορά το κόστος συμμετοχής είναι ιδιαίτερα προνομιακό και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της εποχής.

Για κράτηση περιπτέρου έως 31/07/2018 έκπτωση 10%.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό σχετικά με την 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας:

στα τηλέφωνα: 23510 23211 εσωτ. 3 & 7

Φαξ: 23510 25124

Ηλεκτρ.Ταχ.:champier@otenet.gr

press-office@champie.ondsl.gr

eestep@champie.ondsl.gr

Ιστοσελίδα Επιμελητηρίου : www.champier.gr

Facebook : https://www.facebook.com/PieriaChamber/

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.