Μεγάλη επιτυχία για τη Πιερία και την ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ AGROΤην Πιερία και την ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ AGRO επέλεξε ο παγκόσμιος ηγέτης στην ειδική θρέψη φυτών, η πολυεθνική εταιρεία Haifa, για να πραγματοποιήσει το ερευνητικό της έργο για την καλύτερη ανάπτυξη του ακτινιδίου.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινούν από κοινού την υλοποίηση του προγράμματος «ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ» με συγκεκριμένες δράσεις που θα αφορούν όλους τους παραγωγούς ακτινιδίων.

Τόσο η συνεργασία, όσο και η έμφαση που δείχνει η εταιρεία Haifa στον τόπο μας, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάδειξη του ακτινιδίου Πιερίας στο παγκόσμιο παραγωγικό χάρτη.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.