Συγχαρητήριο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ανέστη Μυστρίδη.

«Από ψυχής» συγχαρητήρια στην «Αλκυονίδα» Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο, για το έργο που επιτελείται από τον Σύλλογο Φίλων του τ. Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου, «Αλκυονίδα». Ένα έργο που γίνεται αθόρυβα και ουσιαστικά από τα μέλη του συλλόγου, που είναι μεταξύ άλλων «δικοί μας άνθρωποι» στελέχη και εργαζόμενοι του νοσοκομείου μας.


Η πιο πρόσφατη και πραγματικά μοναδική δράση του Συλλόγου, ήταν η καλλιτεχνική εκδήλωση στο Ανοιχτό Θέατρο του Πάρκου Κατερίνης, που είχε επίκεντρο τον εθελοντισμό και τίτλο «Από ψυχής». Αφορούσε μια θεατρική παράσταση με τη συμμετοχή ατόμων από την κοινότητα, υπαλλήλων του ψυχιατρικού τομέα του Νοσοκομείου Κατερίνης και ενοίκων των δομών του δικτύου του Γ. Ν.Κατερίνης – Ψ.Τ.
Νιώθω πραγματικά υπερήφανος για το έργο του Συλλόγου, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που το στελεχώνουν.


Συγχαρητήρια σε όλους!


OΔιοικητής


Ανέστης Μυστρίδης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.