Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Εφέσου «Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ»: Τιμούμε τους νέους μας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Εφέσου «Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο προς τιμήν των μαθητών και φοιτητών, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:30 στην άνω πλατεία της Νέας Εφέσου. Είσοδος ελεύθερη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
20:30 Χαιρετισμοί
20:45 Παραδοσιακά τραγούδια και χοροί από τα τμήματα του συλλόγου
21:30 Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ, μπουζούκι
ΜΑΡΙΚΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, βιολί
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, ούτι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, κιθάρα-λαούτο
ΜΑΡΙΚΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, τραγούδι
Τιμητική συμμετοχή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.