Δήμος Κατερίνης: Εκδρομή και περιήγηση των μελών των ΚΑΠΗ στον νομό Σερρών

Ημερήσια εκδρομή αναψυχής στο νομό Σερρών και ειδικότερα στη Λίμνη Κερκίνη, στο ιστορικό οχυρό Ρούπελ, στο Άγκιστρο, καθώς και στην πόλη των Σερρών πραγματοποίησαν με την συμμετοχή 150 μελών, στις 28 Ιουνίου, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης.
Την πολυπληθή αποστολή στην όμορφη αυτή περιήγηση, συνόδευαν ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης & υπεύθυνος λειτουργίας των ΚΑΠΗ Αναστάσιος Παπαζήσης και ο υπεύθυνος της χορωδίας των ΚΑΠΗ Κώστας Σταθακόπουλος.

Οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πλούσια ιστορία της περιοχής, να επισκεφθούν πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία και να απολαύσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο, τις τοπικές παραδοσιακές νοστιμιές και κυρίως την καλή παρέα.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.