Εντυπωσιακές επιδόσεις, και μετάλλια για την αποστολή του Αρχέλαου Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Καβάλα!Με δύο μετάλλια, ένα χρυσό ένα αργυρό και μία 6η θέση και την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στην κατηγορία της στα 300 μ. με εμπόδια, επέστρεψε η αποστολή του Αρχελάου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α που έγινε στην Καβάλα το προηγούμενο Σ/Κ....Το χρυσό μετάλλιο και η καλύτερη Πανελλήνια επίδοση ανήκουν στην αθλήτρια του Ν. Ματζώλη , ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ (2003) , που έτρεξε τα 300 μ.με εμπόδια σε 43.61 βελτιώνοντας σχεδόν 1 δευτερόλεπτο την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα ΠΚΑ στα 4x300 με τις ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ Π.(2003) - ΣΑΒΒΑ Δ.(2004).

ΑΙΟΛΙΟΥ Κ.(2004) - ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ Α.(2003).

Την 6η θέση στον τελικό του μήκους κατέλαβε η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(2004) με 5,26μ.

Αξίζει να σημειωθεί η 10η θέση στην σκυταλοδρομία 4x80 μ ΠΚΑ (Καρακίτσα (2005) Δημοπούλου(2004), Κωνσταντινίδου (2004), Παπαναστασίου (2004) ).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και καθώς για τα περισσότερα ήταν το πρώτο τους, τους ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλά ακόμα, με πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.