Η αγωνία ενόςπατέρα | Είδε τις κόρες του να σώζονται και δεν μπορεί να τις βρει
Ο Ι. Φιλιππόπουλος είδε τις κόρες του να αποβιβάζονται από το πλοιάρι που τις έσωσε από την θάλασσα, αλλά δεν μπορεί να τι βρει πουθενά ενώ συγχρόνως αναζητά και τους γονείς του

Συγκλονιστική τροπή παίρνει η αναζήτηση δύο αγνοούμενων κοριτσιών 9 ετών (δίδυμα), την Σοφία και την Βασιλική Φιλιπποπούλου, όταν ο πατέρας, ο οποίος έχει χάσει στην καταστροφική πυρκαγιά τους γονείς του είπε ότι τα είδε στη τηλεόραση αλλά τώρα δεν τα βρίσκει!

Συγκεκριμένα λέει ότι τα παιδιά του απεικονίζονται σε ένα βίντεο που είδε στην τηλεόραση να τα έχουν διασώσει και να είναι τυλιγμένα σε κουβέρτες από ένα σκάφος ιδιώτη, αλλά όσο και αν τα αναζήτησε δεν τα έχει βρει μέχρι αυτή την στιγμή (01.20, 25/07/2018).

Τα δύο 9χρονα κορίτσια, ο πατέρας Ι.Φιλιππόπουλος, αλλά και η μητέρα διαβεβαιώνουν ότι ήταν αυτά και ότι φορούσαν τα ρούχα τους!

Ο πατέρας με την αστυνομία πήγαν στον τηλεοπτικό σταθμό που έδειξε το βίντεο, πήραν αντίγραφο από το βίντεο, έβγαλαν και φωτογραφίες από το βίντεο όπου ευδιάκριτα φαίνονται δύο κοριτσάκια ανάμεσα σε άνδρες του Λιμενικού, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα στοιχείο παρουσίας τους.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους είπε ότι διέσωσε συνολικά τέσσερα κορίτσια, αλλά δεν μοιάζουν με τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο πατέρας.

Πάντως στις φωτό απεικονίζονται με σαφήνεια δύο κορίτσια.

Το γεγονός ότι στις πρώτες βάρκες δεν υπήρξε καν καταγραφή από το Λιμενικό στην ακτή, μπερδεύει την κατάσταση. Τα ονόματά τους πάντως δεν υπάρχουν στις λίστες του Λιμενικού.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει το Λιμενικό να πει ποια είναι τα παιδιά που απεικονίζονται στο βίντεο. Εκεί θα ξεκαθαριστεί αν είναι τα δίδυμα ή αν πρόκειται για άλλα παιδιά.

Η τραγωδία κατέδειξε με σαφήνεια την αποσύνθεση της κρατικής μηχανής. Αλλά όλα έχουν κι ένα όριο...


KLIK

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.