ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙ

Με μεγάλη μας χαρά συναντήσαμε σε γνωστό κέντρο εστίασης, στο κέντρο της Κατερίνης, τον π. Δημήτριο Κουτσιμάνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Δίου Πιερίας, πλαισιωμένο από νέους και νέες της ενορίας του. Ο π. Δημήτριος, πάντοτε δίπλα στη νεότητα της ενορίας του, παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των επιτυχόντων νέων κατά τις πρόσφατες πανελλήνιες εξετάσεις.

Συνδαιτυμόνες του...

π. Δημητρίου, ήταν ο Κατηχητής της ενορίας κ. Λάζαρος Κοντοκώστας, απόφοιτοι Γ΄ Λυκείου και επιτυχόντες στις πρόσφατες πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, όλοι τους μέλη των Κατηχητικών Συνάξεων του τμήματος Λυκείου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Δίου Πιερίας.

Η εικόνα και η παρουσία τους μας χαροποίησε όλως ιδιαιτέρως. Συγχαίρουμε τα παιδιά του Δίου για την επιτυχία τους αλλά και τον π. Δημήτριο για το πολυεπίπεδο ποιμαντικό του έργο, που κάθε φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.