Δήμος Δίου-Ολύμπου: Οι «Γαλάζιες Σημαίες» δείχνουν το δρόμο για το μέλλον
Στην προσπάθεια που καταβλήθηκε από την Δημοτική Αρχή προκειμένου οι ακτές του δήμου Δίου-Ολύμπου να αποκτήσουν «Γαλάζιες Σημαίες» αναφέρεται το δελτίο τύπου του δήμου.


Όπως αναφέρεται, το 2015 οι «Γαλάζιες Σημαίες» ήταν «όνειρο θερινής νυκτός», αλλά με μεθοδική δουλειά το 2016 ο Δήμος Δίου-Ολύμπου κατάφερε να αποκτήσει 4 «Γαλάζιες Σημαίες», ενώ το 2017 αυτές έγιναν 6, όπως και το 2018.

Επισημαίνεται, επίσης, πως το όραμα του δημάρχου Κώστα Δημόπουλου και της «Ολύμπιας Συμμαχίας» αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα με στόχο την εξέλιξη του τόπου, της νοοτροπίας και των αξιών.

Να σημειωθεί πως οι ακτές του δήμου που διαθέτουν «Γαλάζια Σημαία» είναι: Λεπτοκαρυά 1, Νέοι Πόροι, Παντελεήμονας 1, Πλάκα-Μύλος, Πλαταμώνας 1, Σκοτίνα.

Αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η προσπάθεια τουριστικής αναβάθμισης του τόπου μας, του Δήμου μας, μέσω στοχευμένων κινήσεων, τα τελευταία χρόνια, από το Δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο και τη Δημοτική Αρχή, φέρνει αποτελέσματα.

Οι «Γαλάζιες Σημαίες» το 2015 αποτελούσαν ένα όνειρο θερινής νυκτός για το Δήμο μας, δίχως έστω και μία βραβευμένη παραλία. Ωστόσο, η μεθοδική δουλειά σε επίπεδο υποδομών και ασφάλειας το 2016, απέδωσε και βραβεύθηκαν τέσσερις παραλίες με «Γαλάζιες Σημαίες»: στους Πόρους, στον Πλαταμώνα, στη Σκοτίνα και στη Λεπτοκαρυά.

Η προσπάθεια συνεχίστηκε και το 2017, οι «Γαλάζιες Σημαίες» αυξήθηκαν, η περιοχή απέκτησε την εικόνα που της αξίζει. Έξι παραλίες βραβεύθηκαν: στην Πλάκα Λιτοχώρου, στη Λεπτοκαρυά, στη Σκοτίνα, στον Παντελεήμονα, στον Πλαταμώνα, στους Πόρους. Οι «Γαλάζιες Σημαίες» του 2018 θα αντικαταστήσουν αυτές του 2017.

Οι ακτές μας βραβεύονται κάθε χρόνο με «Γαλάζιες Σημαίες», έμπρακτη απόδειξη της προσπάθειας στήριξης και ανάδειξης της τουριστικής ταυτότητας της περιοχής.

Το όραμα του Δημάρχου, Κώστα Δημόπουλου και της Ολύμπιας Συμμαχίας για ένα τόπο, όπου ο επισκέπτης θα απολαμβάνει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες 365 ημέρες το χρόνο, τόσο στον Όλυμπο όσο και στο Παραλιακό μέτωπο, αρχίζει και γίνεται πραγματικότητα.

Το έργο της Δημοτικής Αρχής, μακρόπνοο, με ορίζοντα τις επόμενες γενιές.

Η μάχη με τις παθογένειες του παρελθόντος καθημερινή.

Ευθύνη μας να μην γίνουν ξανά τα λάθη του παρελθόντος.

Στόχος η εξέλιξη του τόπου, της νοοτροπίας, των αξιών.

Ελπίδα, η νέα γενιά, οι νέες ιδέες».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.