Στο ΣτΕ η συμφωνία των Πρεσπών – Μετά από προσφυγή Παμμακεδονικών Ενώσεων
Κεκλεισμένων των θυρών, συζητήθηκε το πρωί στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η αίτηση των Παμμακεδονικών Οργανώσεων για την αναστολή της συμφωνίας των Πρεσπών, με...

περίπου 50 συγκεντρωμένους έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Στην προσφυγή τους, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και 13 Παμμακεδονικές Ενώσεις αποδήμων Μακεδόνων υποστηρίζουν ότι η συμφωνία παραβιάζει το Σύνταγμα και τις διατάξεις για την λαϊκή κυριαρχία και την αρχή της δεδηλωμένης, και δεν εξασφαλίζει τη συναίνεση σύσσωμου του ελληνικού λαού.

Το ΣτΕ επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του, ενώ το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, αναμένεται να συζητηθεί η κύρια αίτηση ακύρωσης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.