Μερική έκλειψη Ηλίου θα σημειωθεί στις 11 Αυγούστου
Μια μερική έκλειψη Ηλίου θα σημειωθεί αύριο Σάββατο, 11 Αυγούστου, αποτελώντας την τρίτη φορά που ένα μέρος του Ήλιου θα «σκοτεινιάσει» για αυτή τη χρονιά.

Το φαινόμενο δυστυχώς δε θα είναι ορατό στην Ελλάδα. Πιο τυχεροί θα σταθούν οι κάτοικοι της βόρειας Ευρώπης, της βόρειας Αμερικής και της βορειοανατολικής Ασίας.

Η πρώτη μερική έκλειψη σημειώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου, η δεύτερη στις 13 Ιουλίου και αυτή στις 11 Αυγούστου θα είναι η τρίτη κατά σειρά μερική έκλειψη Ηλίου για φέτος. Η επόμενη μερική έκλειψη Ηλίου θα συμβεί στις 6 Ιανουαρίου 2019 και η επόμενη ολική ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου 2019.


perierga.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.