Τριτοκοσμική η κατάσταση στην ΔΕΗ Κατερίνης...
Η φωτογραφία είναι 7:20 π.μ 7:45π.μ είχαμε ανακοίνωση απο τον security τέλος για σήμερα στα 56 νούμερα, και Όσοι έχουν πάρει νούμερο 9:00 π.μ. Η απάντηση τον υπαλλήλων βιτρίνας.... είναι δεν δουλεύουν τα κομπιούτερ!
#Ερώτηση και αν δεν δουλέψουν τα κομπιούτερ;
#Απάντηση 9:50 π.μ θα ανοίξει το σύστημα και αν! Αλλιώς αύριο.

Και αν φωνάξεις για να βρεις το δίκιο σου γιατί ταξίδεψες γιατί χάνεις μέρα εργασίας και ταλαιπωρήσε σου φέρνουν αστυνομία.
Οργισμένοι οι πολίτες φωνάζουν,

Εγώ έρχομαι 5η μέρα πώς μπορώ να πάρω νούμερο ποιός είναι ο τρόπος.
Εγω ταξίδεψα έκανα 100 χιλιόμετρα ξοδεύτηκα ποιός είναι ο τρόπος να εξυπηρετηθώ.

Εγώ εχθές ήρθα 27 νούμερο και όταν μπήκε άλλος τσόντα γιατί είχε μέσων φώναξα και μου φέραν την αστυνομία 65 χρονών γυναίκα.
Και αλλά πολλά..

Τέλος επιτέλους πρέπει να μπει σε αυτήν την κατάσταση! Αλλά πώς?
Ένας εισαγγελέας;

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.