ΑΣΕΠ: Όλες οι θέσεις εργασίας που έχουν εγκριθεί σε δήμους και φορείς

Όλες οι εγκρίσεις θέσεων μέσω ΑΣΕΠ - Δείτε ποιες προκηρύξεις θα δημοσιευθούν το επόμενο διάστημα.


Αναλυτικό αρχείο με τις προκηρύξεις για θέσεις εργασίας σε φορείς του δημοσίου δημοσιοποιεί το ΑΣΕΠ ανα τακτά διαστήματα. Ο σκοπός του ειναι η ενημέρωση των πολιτών για τις προσλήψεις που έχουν εγκριθεί απο τον οργανισμό (ΑΣΕΠ).

Αυτή η διαδικασία δεν είναι "νέα" ούτε αποκλειστική όπως παρουσιάζουν αρκετά site. Το αρχείο ανανεώνεται κάθε 2 με 3 ημέρες εδώ και χρόνια με εγκρίσεις θέσεων. Το dikaiologitika news ως το ποιο έγκυρο μέσω ενημέρωσης για εργασιακά θέματα και θέσεις εργασίας δημοσιεύει τις προκηρύξεις μόλις ανακοινωθούν στο σχετικό μενού "θέσεις εργασίας".

Όλες τις εγκρίσεις και όχι προκηρύξεις (δηλαδή ημερομηνίες αιτήσεων κ.τ.λ.) μπορείτε να τις παρακολουθείτε στο παρακάτω link καθημερινά (δεν είναι αποκλειστικό όπως γράφουν πολλά "ΝΕΑ" site για να πουλήσουν).Απο το site asep.gr ακολουθούμε την διαδρομή Πολίτες --> Θέσεις εργασίας. Το αρχείο είναι zip και σε μορφή excel. Δείτε το εδω


dikaiologitika,news

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.