Εκδήλωση παραδοσιακού συνόλου Μουσικού Σχολείου Κατερίνης
Η μαγεία είναι στιγμές και είναι ανεξήγητα υποβλητική. Μια μαγική βραδιά ήταν η βραδιά της Τρίτης 7 Αυγούστου 2018 στην Ολυμπιακή Ακτή της Πιερίας.

Πλαισιωμένη από θαλασσινή αύρα, με φόντο ένα αχνό φεγγάρι, η ατμόσφαιρα πλημμύρισε από τους ήχους και τη μουσική, που τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης πρόσφεραν στο φιλοθεάμον κοινό της περιοχής.

Υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή και υπεύθυνου του Παραδοσιακού Συνόλου του Σχολείου κ. Λάζαρου Τσορμπατζίδη και τη συμμετοχή της κας Στέλλας Καμπουρίδου, καθηγήτριας μουσικής του Σχολείου, καθώς και παλαιών αποφοίτων, η Κατερινόσκαλα αντήχησε από τους ήχους της Παράδοσης που οι μαθητές απλόχερα και με ταλέντο προσέφεραν στους παρευρισκομένους.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μουσικοχορευτική και όταν, μετά από ένα δίωρο τέλειωσε, άφησε μια όμορφη και έντονη ευχάριστη αίσθηση, με την ευχή να επαναληφθεί πολύ σύντομα.

Αξίζει να αναφερθούν οι υποστηρικτές της και χορηγοί της εκδήλωσης: ο Δήμος Κατερίνης και η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης, που πάντα βοηθούν και στηρίζουν ανάλογες εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.