Μια εύκολη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες




Υλικά


1 κιλό κολοκυθάκια
250 γρ.φέτα τριμμένη
2 αυγά χτυπημένα
1 φλυτζάνι του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
Λίγο ψιλοκομμένο μαιντανό
1 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι
αλάτι
πιπέρι

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα






Εκτέλεση

Καταρχάς πλένουμε τα κολοκυθάκια και ξύνουμε την φλούδα τους.

Τα ξεπλένουμε και τα τρίβουμε στον τρίφτη.

Τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά και τα αλατίζουμε.

Μετά από καμιά ώρα τα στύβουμε καλά με τα χέρια μας και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ ανάμειξης.

Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε την φέτα, τα αυγά, την φρυγανιά τον μαϊντανό και το πιπέρι και ζυμώνουμε.

Αν η ζύμη δεν είναι αρκετά σφιχτή προσθέτουμε λίγο τριμμένη φρυγανιά ή λίγο αλεύρι.

Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Μόλις τηγανιστούν τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το περιττό λάδι.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.