Πήρε ΦΕΚ ο Τεχνικός Κανονισμός για τις ποικιλίες αμπέλου, τι αλλαγές φέρνει

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2816) ο Τεχνικός Κανονισμός για τον καθορισμό των χαρακτηριστικών και των ελαχίστων προϋποθέσεων για τον έλεγχο ποικιλιών αμπέλου (Vitis L.).

 Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο κ. Σωτήριος Κοσμάς, προϊστάμενος του Τμήματος Πολλαπλασιαστικού Υλικού Δενδρωδών και Αμπέλου του ΥπΑΑΤ, «η απόφαση περιγράφει αναλυτικά τη διαδικασία εγγραφής των ποικιλιών αμπέλου στον Εθνικό Κατάλογο Ποικιλιών Καλλιεργούμενων Φυτικών Ειδών.

 Επίσης γίνεται μια επικαιροποίηση χαρακτηριστικών σε κάποιες ποικιλίες και εντάσσονται οι μοριακοί δείκτες στη γενετική ταυτοποίηση ποικιλιών».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.