Δήλωση Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη

Η Νέα Δημοκρατία, η υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη στη χώρα μας και ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουμε απευθύνει κάλεσμα σ’ όλους τους Έλληνες πολίτες, να ενώσουμε δυνάμεις για να αλλάξουμε μαζί την Ελλάδα.

Στο κάλεσμα αυτό έχουν ανταποκριθεί πολίτες και προσωπικότητες που προσεγγίζουν για πρώτη φορά το κόμμα μας, αλλά και παλιά στελέχη που απομακρύνθηκαν και πολλοί απ´ αυτούς στενοχώρησαν και πλήγωσαν την παράταξη μας.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα αυτό, προσήλθε στα γραφεία μας σήμερα ο κ. Μακρίδης, κατόπιν αιτήματός του, αναγνωρίζοντας τα λάθη του παρελθόντος και το ότι παρασύρθηκε από το κύμα του λαϊκισμού που δυστυχώς για τη χώρα μας κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου μας.
Η αίτηση μέλους που κατέθεσε, προωθήθηκε στα αρμόδια όργανα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για αξιολόγηση και απόφαση αποδοχής της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.