Μια πατέντα που προστατεύει στο φρενάρισμα με ρυμουλκούμενο


Αυτή τη φορά κέρδισε ένα διαφορετικό βραβείο στην Agritechnica και η κατασκευάστρια εταιρεία το ονόµασε δικαιολογηµένα «ευφυές σύστηµα φρεναρίσµατος ρυµουλκούµενου».Με κατοχυρωµένο και το δίπλωµα ευρεσιτεχνίας, η εταιρεία New Holland λάνσαρε στην αγορά το νέο της έξυπνο σύστηµα φρεναρίσµατος, ικανοποιώντας το δίπτυχο ασφάλεια-προστασία κυρίως κατά την έλξη ρυµουλκούµενου από το τρακτέρ. Το νέο σύστηµα είναι ήδη ενσωµατωµένο στα τρακτέρ T7 AutoCommand και T6 AutoCommand της εταιρείας, τα οποία πλέον µπορούν να χαρακτηρίζονται ασφαλέστερα από ποτέ.

Η πατέντα αυτή είναι σχεδιασµένη για να αποτρέπει την ολίσθηση ή, µε άλλα λόγια, να βελτιώνει την σταθερότητα του τρακτέρ κατά το φρενάρισµα σε ολισθηρό έδαφος, όταν αυτό «τραβάει» πίσω του ένα βαρύ φορτίο.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.