Ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικός για τις ακαδημίες


Ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικός για τις ακαδημίεςΗ σχολή ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν είναι ιδιωτική ακαδημία!
Η σχολή μας με τα τμήματα υποδομής μας βαδίζει σε επαγγελματικά πλαίσια με συγκεκριμένο στόχο.Ενημερώνουμε για μία ακόμη φορά και για να μην έρθουμε στην δυσάρεστη θέση αντιπαράθεσης στο μέλλον ενδεχομένως με γονείς, ότι από την χρονιά 2019-2020, η στελέχωση τμημάτων ΠΙΕΡΙΚΟΣ, από ΠΙΕΡΙΚΟ Β έως και U14, θα γίνεται με επιλογή και όχι με συνδρομή.


Στόχος των τμημάτων αυτών είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών για την στελέχωση της πρώτης ομάδας. Για το σκοπό αυτό τα τμήματα αυτά είναι μόνο αγωνιστικά και η επιλογή γίνεται από τμήμα σκάουτερ που ήδη έχει οριστεί.
Για την φετινή χρονιά γίνονται οι πρώτες επιλογές για την στελέχωση τμήματος U14.
Τα τμήματα U12, U10, U8, U6, λειτουργούν ως τμήματα εκμάθησης όλων των νεαρών του Νομου μας που θα ήθελαν να ενταχθούν στην ομάδα μας.
Ο Πιερικός είναι ομάδα πρωταθλητσμού που με όραμα και προγραμματισμό θα επανέλθει στις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες. Τότε που η βασική ομάδα στην ΕΠΣ Πιερίας είχε τεράστιες επιτυχίες, αποτελούμενη από παίκτες κατεξοχήν της ομάδα μας.
Η σχολή ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια και δεν είναι μία ιδιωτική ακαδημία που έχει στόχο το οικονομικό όφελος. Αντιθέτως προσφέρει οικονομικά για το έργο αυτό. Και ζητά την συνεργασία με τις ιδιωτικές ακαδημίες.
Υπεύθυνος σχολής Ανδρέας Ν. Ρουμελιώτης
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.