Υποψήφια με τον Γιώργο Νταντάμη στις δημοτικές εκλογές η Κική Κέρογλου
Στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη βρίσκεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Κυριακή Κέρογλου.
Την υποψηφιότητα της κας Κέρογλου, η οποία είναι πτυχιούχος Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών – MSc Πολιτικής Ιστορίας & Στρατητικής, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook σήμερα το πρωί ο Γιώργος Νταντάμης αναφέροντας τα ακόλουθα:

Τιμή, χαρά και ενθουσιασμό μας προκαλεί η συστράτευση της Κικής Κέρογλου (Kiriaki Keroglou) στον συνδυασμό μας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Γνήσια εκπρόσωπος της νέας γενιάς με τις λαμπρές σπουδές, δεν αρκείται στον καθημερινό αγώνα του επαγγελματικού στίβου, αλλά θέλει να συμβάλει και στην συνδιαμόρφωση των συνθηκών για έναν καλύτερο Δήμο Κατερίνης για όλους μας.
Καλώς ήρθες Κική…
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Κάθε μέρα και πιό ισχυροί…

«ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ

Αγαπητοί συνδημότες /- τισσες
Έχοντας την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και μετά απο παρότρυνση φίλων αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του αξιολογότατου κυρίου Γιώργου Νταντάμη για συστράτευση στον σχηματισμό του στις επέρχομενες εκλογές για τον δήμο Κατερίνης. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε με κοινωνική ευαισθησία και ενσυναίσθηση τα σημαντικά προβλήματα συνδημοτών μας. Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας άλλωστε κρίνεται από τη μέριμνά της απέναντι στα σημαντικά προβλήματα που απορρέουν σε δύσκολες περιόδους κρίσεων, προβλήματα τα οποία δύναται να αντιμετωπιστούν με ωριμότητα κ αλληλεγγύη. Η παρουσία και η στήριξη νέων ανθρώπων σε αυτήν την προσπάθεια κρίνεται επιβεβλημένη. Η νεολαία είναι αυτή που έχει την δύναμη και τα προσόντα να επέμβει δυναμικά στην εξέλιξη της κοινωνίας.

Κρίνω αναγκαίο λοιπόν να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον κύριο Γιώργο Νταντάμη, ο οποίος έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και είμαι βέβαιη ότι μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.
Θα παλέψουμε όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναβάθμιση του τόπου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Με εκτίμηση
Κέρογλου Κυριακή
Πτυχιούχος Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών
MSc Πολιτικής Ιστορίας & Στρατηγικής»

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.