Ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στη ΔΕΘ

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στο πολιτικό γίγνεσθαι της Πατρίδα μας και στη καθημερινότητα των πολιτών ανέφερε τα εξής:


1) Τα μεγάλα κόμματα πάντα θα ακολουθούν τις ίδιες πολιτικές των αφεντικών τους.
2) Έχουν δώσει το υπέρ-ταμείο του κράτους για εκατό χρόνια στους Γερμανούς.
3) Όταν κουρεύτηκαν τα ομόλογα αντί να πληρωθεί το χρέος δώσανε να σώσουν τις Ελληνικές τράπεζες που και αυτές τώρα τις κάνουν ξένοι κουμάντο. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι είναι συνιδρυτής του ευρωσκεπτικισμού μαζί με τον Φάρατζ. Αν έρθει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός για το θέμα λαθρομεταναστών σε ερώτηση δημοσιογράφων θα ισχύει ποσόστωση. Όσο για τα εθνικά θέματα ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν θα εγκρίνει να παραδώσει εθνική κυριαρχία, δεν θα εγκρίνει την συμφωνίες που βλάπτουν την εθνική αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Γιατί η καρδιά του ΛΑ.Ο.Σ είναι η καρδιά των Ελλήνων.

ΛΑ.Ο.Σ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.