ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ο νέος υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ στο ΔΗΜΟ Δίου-ΟΛΥΜΠΟΥ
Σύμφωνα με πληροφορίες μας πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί με συνέντευξη τύπου νέα υποψηφιότητα ΔΗΜΑΡΧΟΥ στο ΔΗΜΟ Δίου-ΟΛΥΜΠΟΥ.

Οι διασταυρωμένες πληροφορίες μας λένε ότι ο πρώην Διοικητής του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Κατερίνης κ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ θα ανακοινώσει επίσημα την δική του υποψηφιότητα για την Δημαρχία του εν λόγω Δήμου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ΗΔΗ συγκροτήσει το επιτελείο του, την οργανωτική επιτροπή των εκλογών, την επιτροπή πολιτικού σχεδιασμού καθώς και την επιτροπή σύνταξης και κωδικοποίησης του πολιτικού προγράμματος για την επόμενη τετραετία (2019-2023) διοίκησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου δίνοντας έμφαση σε έργα και πρωτοβουλίες υποδομών τουριστικής και αγροτικής ανάπτυξης.

Αυτή η πρωτοβουλία του πρώην ΔΙΟΙΚΗΤΗ αναμένεται να είναι "κομματικά ανεξάρτητη και πρόκειται να αγκαλιάσει, όπως ο ίδιος λέει, προς κάθε κατεύθυνση, ΟΛΕΣ τις προοδευτικές δημιουργικές και αναπτυξιακές δυνάμεις της περιοχής του Δήμου και κυρίως τους κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς που σχετίζονται με τον τουρισμό, την οικιστική χωρική και αγροτική ανάπτυξη, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως είναι ο ΟΛΥΜΠΟΣ, οι απέραντες παραλίες,οι παραδοσιακοί οικισμοί, οι αρχαιότητες, η πολιτιστική εν γένει.
Κληρονομιά μας και η δυναμική αγροτική ανάπτυξη του κάμπου της νότιας ΠΙΕΡΙΑΣ".
Θα αναμένουμε λοιπόν εντός των επόμενων ημερών και πιο αναλυτικές πληροφορίες σχεδιασμούς και πρόσωπα από τον κ ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΣΤΕΡΙΟ, ενόψει της ερχόμενης εκλογικής δημοτικής αναμέτρησης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.