Χαιρετισμός από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλους όσοι στελεχώνουν τις εκπαιδευτικές δομές της Διεύθυνσης Πιερίας, καλή σχολική χρονιά, γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και επιθυμίες για έργο και αληθινή πρόοδο.

Η εκπαίδευση, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, καλείται να αποτελέσει το θεμέλιο και την ελπίδα που θα οδηγήσει τη χώρα μας, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια να ξεπεράσει πλήθος οικονομικών, κοινωνικών, εθνικών και πολιτιστικών προβλημάτων, στη δημιουργία μιας κοινωνίας με ήθος, αξίες, σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων αλλά και αποδοχή της διαφορετικότητάς τους.

Στόχος του σχολείου μας είναι η ανθρωποκεντρική παιδεία σε μια πορεία εξωστρέφειας προς την τοπική κοινωνία που θα το αναδείξει σε σημείο αναφοράς. Είναι ακράδαντη η πεποίθησή μου ότι οι εκπαιδευτικοί με οδηγό τη γνώση, την εμπειρία και την ευαισθησία τους, θα διαπλάσουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, θα μορφώσουν και θα επιμορφώσουν τους νέους ώστε να αποτελέσουν χρήσιμα και δημιουργικά μέλη της κοινωνίας μας. Σας εύχομαι καλή χρονιά, με προσήλωση στο καθήκον αλλά και με όραμα.
Απευθυνόμενος στους μαθητές, που το σχολείο συνδέεται με την καθημερινότητά τους αλλά και τα όνειρά τους και το μέλλον τους , να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή φώτιση.


Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πιερίας
Ιωάννης Καζταρίδης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.