Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης συμμετέχει στην αυριανή ποδηλατοπορεία της Ποδηλατικής από-δρασης Πιερίας
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχει στην μεγάλη ποδηλατοπορεία την οποία οργανώνει η Ποδηλατική από-δραση Πιερίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Αύριο...Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:30 θα συναντηθούμε στην κεντρική πλατεία Κατερίνης για μία όμορφη ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα μικρό μπουκάλι νερό, καλή διάθεση και βέβαια το κράνος!

Πριν επιλέξουμε το αυτοκίνητο, ειδικά για τις μετακινήσεις μας μέσα στην μικρή μας πόλη, ας σκεφτούμε τις επιπτώσεις που έχει στην υγεία των πολιτών η τρέχουσα εξέλιξη των αστικών μεταφορών. Στόχος της συμμετοχής μας σε αυτή την όμορφη δράση είναι να ενθαρρυνθούν οι τοπικές αρχές να προωθήσουν εναλλακτικές λύσεις έναντι του αυτοκινήτου και να αναδείξουν τις θετικές συνέπειές τους στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.