Μοσχαράκι με μπύρα




Υλικά

500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας

1 σκελίδα σκόρδο

1/2 λευκό κρεμμύδι

1 μικρό καρότο

1 χούφτα σέλινο

300 ml μπύρας

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση


Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο και τοπ καρότο, αφού τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Εν τω μεταξύ κόβουμε το μοσχαράκι σε κύβους, στη συνέχεια το βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο ελαιόλαδο και με τα υπόλοιπα υλικά και το μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά γυρίζοντας και από τις δυο πλευρές.



Όταν το κρέας πάρει χρώμα προσθέτουμε τη μπύρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για τουλάχιστον 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και γυρίζοντας συχνά με μια ξύλινη κουτάλα, ώστε να μαγειρευτεί και από τις δυο πλευρές.



Όταν περάσει ο χρόνος θα έχει σχηματιστεί μια πηχτή σάλτσα και είναι έτοιμο για απόλαυση.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.