ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ το φιλοσκοπιανό φεστιβάλ στην Πιερία - Ξεκάθαρη παρέμβαση στην αστυνομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Οργανώσεων
Η Πιερία τις τελευταίες μέρες είχε γίνει άνω κάτω και οι Έλληνες Πατριώτες δεν είχαν σκοπό να αφήσουν να περάσει έτσι η πρόκληση των σλαβοσκοπιανών που ετοιμαζόταν με την ανοχή προφανώς των διοργανωτών φεστιβάλ στην περιοχή.

Η...

παρέμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Οργανώσεων στην αστυνομία ήταν καταλυτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία μετά την διάσταση που είχε πάρει το θέμα δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του προπαγανδιστικού φεστιβάλ και την σωματική ακεραιότητα των διοργανωτών και των φορέων της προπαγάνδας των σλαβοσκοπιανών κι έκανε αυτό που έπρεπε από την αρχή, όταν και αποκαλύφθηκε η διοργάνωση και ο ρόλος αυτών των φεστιβάλ στην Πιερία.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.